Grafmonumenten van glas en natuursteen

Eén van onze specialismen is het combineren van natuursteen met glas. De verschillende soorten materialen kunnen ideaal worden gecombineerd. Zo kan natuursteen dienen als de basis van het monument, waarbij glas toegevoegd kan worden. Het glas kan op verschillende manieren worden verwerkt, met teksten, foto's of een uitgebreid palet aan kleuren. Op deze manier kunnen de twee basismaterialen elk een eigen functie hebben. Er zijn met deze combinatie van materialen onbegrensde mogelijkheden.

Het glasdeel van een monument zorgt er voor dat er mooi gewerkt kan worden met vormen, foto’s en kleuren. Daarnaast is glas sterk, transparant, duurzaam en ook onderhoudsvrij. Het biedt u als nabestaanden in de voorbereiding een prachtig gevoel. Het werken met deze combinatie is bijzonder. U kunst altijd uw eigen ontwerp aan ons kunt voorleggen.

Eventueel is het grafmonument van natuursteen ook te combineren met accessoires van glas. Een mooie extra toevoeging aan het natuursteen. U kunt daarbij denken aan lantarens, vazen en beelden. Ook deze accessoires kunnen samen met u worden samengesteld in kleur, soort en maat. Ook deze accessoires kan worden ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier. Een prachtig persoonlijk design als herinnering.

Memorie Design Grafmonument van glas en natuursteen
Memorie Design Grafmonument van glas en natuursteen