Kindermonumenten voor meisjes

Zoals de kleur blauw voor jongens is, zo is de kleur roze voor meisjes. Maar het kleurenpalet is enorm. Alle kleuren van de regenboog kunnen wij verwerken in een gedenkteken voor een meisje. Alles waar zij voor staat kunnen onze ontwerpers en kunstenaars verwerken tot iets unieks. Iets blijvends en herkenbaar.

Voor kinderen wordt veel gekozen voor glas. Samen met u maken we een ontwerp. Vervolgens gaan we in ons eigen atelier met het glas aan het werk. Tot de kleinste details zorgen wij voor een prachtige herinnering in de vorm van een grafmonument. Als u wilt, kunt u in ons atelier meehelpen met de vervaardiging van het glazen grafmonumentje. Op die manier betrekken wij u optimaal bij de tot standkoming van het glazen grafmonument.

Vanzelfsprekend leggen wij ook bij u thuis een bezoek af. In uw eigen omgeving laten wij u zien welk mogelijkheden er allemaal zijn aan materialen, kunstvormen en kleuren. En we spraken al van een regenboog in onze tekst. Ook een regenboog van veelkleurend glas is realiseerbaar. Het is puur een kwestie van uw wensen aan ons voorleggen.

Memorie Design Kindermonument voor meisje
Memorie Design Kindermonument voor meisje