Asbollen van glas

Een specialisme binnen ons team is het blazen van zogenaamde asbollen van glas. Onze glasblazers hebben een unieke wijze om het as van de nabestaande te verwerken in de glazen asbol. Door een speciale techniek kan er gewerkt worden met diverse soorten kleuren glas. Elke glasbol is uniek. Het is een waar kunstobject en prachtig om naar te kijken. 

De asbol van glas kan als zelfstandig object worden vervaardigd, maar wij kunnen de glasbol voorzien van een voet van diverse materialen. Ook kunnen wij zorgen dat de asbol van glas geintegreerd kan worden en onderdeel kan uitmaken van een grafmonument. Samen met onze ontwerper kunt uw wensen voor kleuren en grootte bespreken. Onze glasblazer zal zijn uiterste best doen om er een uniek gedenkteken van glas van te maken. 

Ook hier geldt dat u van harte welkom bent op onze locatie om direct betrokken te raken bij de vervaardiging. Een alternatief is dat wij u aan huis bezoeken en aan de hand van voorbeelden van asbollen van glas samen tot een ontwerp komen. Een bol van een combinatie van glas en as is prachtig mooi. Uniek, rustgevend en geweldig mooi om naar te kijken. De asbollen zijn zowel voor binnen en buiten geschikt. 

Memorie Design Asbollen van glas
Memorie Design Asbollen van glas