Grafmonumenten van ruwe kei

Ruwe keien of stenen worden al door de eeuwen heen gebruikt als grafmonument. De keien of stenen kunnen in originele staat worden gebruikt, maar ook de mogelijkheid bestaat om de kei of steen door te zagen en al of niet te polijsten. Geheel of deels om een vlakke oppervlakte te verkrijgen. De mogelijkheden met ruwe keien of stenen zijn tegenwoordig divers. 

Samen met u selecteren wij een ruwe kei of steen op vorm en grootte. De ruwe kei of steen is direct afkomstig uit de natuur en kennen daardoor een unieke specifieke uitstraling. Wij kunnen vervolgens een eigen identiteit aan de ruwe steen of kei geven door het gebruik en het combineren van andere materialen, zoals glas, roestvrij staal of ook brons. Op deze manier krijgt de robuuste identiteit van de kei of steen een uitstraling van een persoonlijke herinnering. Ook verzorgen wij eventuele gravures in de ruwe kei of steen.

Het bijzondere aan een ruwe kei of steen is dat er diverse maten, kleuren en structuren zijn. Met name de mogelijkheden in vormen is enorm. Van ronde vormen tot zuilen. Binnen ons assortiment kunnen wij u enkele voorbeelden laten zien, indien dat niet geheel voldoet werken wij samen met een importeur waar u honderden stenen kunt zien en voelen. Daardoor is het altijd een steen de bij u past. Bij het kiezen voor een ruwe kei of steen dient u rekening te houden dat het producten zijn direct uit de natuur en wij u slechts kunnen wijzen op de actuele voorraad . Elke ruwe kei of steen is dan ook uniek. Een prachtig alternatief voor een grafmonument.

Memorie Design Grafmonument van ruwe kei
Memorie Design Grafmonument van ruwe kei