Urnen van glas

Ons team bestaat uit ontwerpers, kunstenaars en glasblazers. Het uiteindelijke ontwerp komt tot stand doordat de urnen van glas met de mond worden geblazen en met de hand worden vervormd. Glazen urnen zijn dikwandig en dus stevig, waardoor de glazen urnen zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Elke urn is uniek. In onze studio blazen we de urnen zelf en onze ontwerpers stellen samen met u de vorm en de kleuren samen. Een klassieke urn met een zichtbare deksel tot urnen met een karakter van een vrij kunstwerk. 

U zult merken dat u intens betrokken raakt bij de vervaardiging van een glazen urn. Afhankelijk van de asbestemming en wat u precies met welke hoeveelheid as wilt doen zal onze ontwerper u begeleiden naar een ontwerp. Eventueel is het mogelijk om afbeeldingen en teksten te verwerken in de glazen urn. 

Het blazen van een urn van glas is een vak. Het zijn vakmensen die geduldig zijn, over een uitstekende concentratie beschikken en zich bewust zijn van het feit dat zij voor u een blijvende herinnering aan het vervaardigen zijn. Natuurlijk kunt u op onze locatie eens komen kijken naar ons bestaande assortiment, maar ook om te zien hoe wij eventueel voor u een glazen urn helemaal op maat voor u maken. 

Memorie Design Urnen van glas
Memorie Design Urnen van glas