Asobjecten van glas

U heeft als nabestaande een verhaal te vertellen. Een verhaal vol herinneringen. Als alternatief kan ons team van ontwerpers, kunstenaars en glasblazers ook iets geheel anders van glas maken. Van een vlinder van glas tot een vrijzinnig kunstwerk van glas. In de afgelopen twintig jaar heeft ons team mooie glasobjecten vervaardigd waarin as is verwerkt. Ook kunnen wij speciale asobjecten maken waarin iets verwerkt is. Iets persoonlijks. Een tekening van een kind, het geboortekaartje van de overledene, een persoonlijke brief of een foto. 

De vorm is vrij. En bij een asobject kan er enorm vrij gebruik worden gemaakt van kleuren. Onze ontwerpers, kunstenaars en glasblazers gaan samen met u een asobject van glas samenstellen die het verhaal wat u wilt vertellen uit zal stralen. 

Het asobject van glas is ook uitstekend te combineren met natuursteen, RVS of andere materialen. Het is een geweldige voorbereiding van wat uiteindelijk echt een persoonlijk gedenkteken van glas zal worden met een eigen verhaal. Op locatie of bij u thuis kunnen wij u diverse voorbeelden laten zien van asobjecten van glas, eventueel gecombineerd met andere materialen, die samengesteld zijn op basis van een tekening. Een tekening die onze ontwerper graag met u wilt samenstellen. 

Memorie Design Asobjecten van glas
Memorie Design Asobjecten van glas