Assieraden

Een heel bijzonder gedenkteken is wel het assortiment van onze assieraden. De naam zegt op zich al voldoende. Het is natuurlijk een enorm mooi gebaar om uw dierbare zo dicht mogelijk bij u te dragen. Eigenlijk wel de ultieme manier om uw dierbare blijvend te herinneren.

In ons assortiment hebben wij diverse assieraden, zoals een ashanger, een asring of een asarmband. In elk sieraad is het voor ons mogelijk om een beetje as te verwerken. Wij beschikken over assieraden van goed, zilver, tin, maar ook van edelsteen. Onze betrokken kunstenaars kunnen in principe elk soort sierraad voor u vervaardigen.

U hoeft het sierraad niet elke dag te dragen. Vele van onze klanten hebben het sierraad op een mooi plekje in huis gezet, en op memorabele dagen wordt het sierraad gedragen. Velen zien het als een soort mini-urn. Een assieraad is echt heel bijzonder en u zult merken dat het een heel warm gevoel zal geven als u het assieraad zal gaan dragen. 

Graag laten wij onze collectie en mogelijkheden zien voor een assieraad, zoals een asarmband, asketting, asring of een asbeeldje. 

Memorie Design Assieraden
Memorie Design Assieraden