Biologisch

In ons assortiment hebben wij een groot aantal urnen van biologisch materiaal. Afhankelijk van het soort materiaal, is de urn eventueel biologisch afbreekbaar. Dit wordt een zogenaamde ecologische urn genoemd. Vaak is dit een overweging op basis van een milieuvriendelijk inzicht. Ecologische urnen of urnen van biologisch materiaal zijn bijvoorbeeld gemaakt van afbreekbare materialen als mais, zetmeel of andere organische materialen.

De milieuvriendelijke urn is een ecologische urn die na verloop van tijd zal vergaan en uiteindelijk wordt opgenomen in de grond of het grondwater.  Kiest u voor een milieuvriendelijke bestemming van de as, dan is een ecologische urn zeer geschikt. Eco urnen zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen zoals mais zetmeel of andere organische materialen. Hierdoor zijn de urnen niet alleen geschikt om te plaatsen in een urnenmuur, maar ook om op de begraafplaats op of in de aarde te plaatsen. Ook wordt de urn meegenomen naar huis, om daar binnen of buiten te plaatsen. 

De urnen zijn mooi van uiterlijk, hebben een echte natuurlijk uiterlijk en zijn 100% milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Een zeer mooie urnsoort met een milieuvriendelijke gedachte.

Memorie Design Biologisch
Memorie Design Biologisch