Over ons

De levertijd is afhankelijk van de keuzes die er gemaakt worden een monument kan in sommige gevallen al met een paar weken geleverd worden, door de persoonlijke keuzes is de levertijd meestal 14 weken. Na plaatsen van het grafmonument nemen wij het door de uitvaartondernemer beschikbaar gestelde tijdelijke grafmonument weer mee.

Wij hebben alles in huis wat nodig is om een stijlvol monument te maken, waardoor wij u effectief en goed bij kunnen staan. Graag nodigen wij u uit in onze showroom in De Lier ( gevestigd in het zelfde pand als uitvaartverzorging De Lier) of Zoetermeer. Omdat wij graag alle tijd voor u vrij willen maken is een afspraak maken erg belangrijk. Eventueel kunnen wij u ook aan huis bezoeken, waar wij u op een gepaste wijze alle mogelijkheden voorleggen.

U bent van harte welkom om tijdens het plaatsen van het gedenkteken aanwezig te zijn of te helpen. Omdat bijna alles in eigen werkplaats gemaakt wordt kunt u in onze werkplaats mee helpen bij de productie het ontworpen gedenkteken. Zo betrekken wij u direct bij de ontwikkeling van een mooie blijvende herinnering.

Memorie Design Over ons
Memorie Design Over ons