Grafmonumenten van roestvrij staal

Naast de traditionele grafmonumenten van natuursteen en glas is ook Roest Vast Staal (RVS) tegenwoordig gekozen materiaal voor een grafmonument of als toevoeging aan glazen of natuurstenen gedenkteken. Eigenlijk kan RVS worden gezien als een moderne en eigentijdse variant. Onze ontwerpers en adviseurs kunnen enorm veel met RVS. Van een volledig RVS grafmonument tot sierlijke delen als een toevoeging aan een natuurstenen of glazen grafmonument.

Naast RVS is ook Cortenstaal een gebruikt materiaal. Cortenstaal heeft als eigenschap dat het kortdurige roest, waardoor er een prachtige bruinige kleur ontstaat. De levensduur is hetzelfde als RVS. RVS combineren met Cortenstaal geeft net dat beetje extra warme gevoel aan een modern en eigentijds grafmonument. Onze vakmensen kunnen het staal bewerken in glanzend, mat of zelfs geborsteld. Ook zijn RVS en Cortenstaal te gebruiken als elementen van een grafmonument. RVS en Cortenstaal zijn te gebruiken voor omrandingen voor het grafmonument, gebogen vormen of zelfs tot standaards voor bloemen. Ook kunnen onze ontwerpers een uniek beeld, groot of klein, van staal ontwerpen. Iets kunstzinnigs of realistisch als persoonlijk gedenkteken.

Ook wordt RVS of Cortenstaal gebruikt als houder voor de glazen platen bij een grafmonument. Onze ontwerpers en adviseurs kennen enorme mogelijkheden omtrent het werken met staal. Alle vakkennis en ervaring wordt gebruikt om uw persoonlijke herinnering gestalte te geven in een creatief en modern monument.

Memorie Design Grafmonument van roestvrij staal
Memorie Design Grafmonument van roestvrij staal